oddaj povpraševanje

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

01 786 33 63

Gramat svetuje

kontakt

 

povezani-posli banner 200x200px 2013 2

salon keramike gramat gril logotip

 salon keramične ploščice kopalniška oprema in sanitarna keramika

KERAMIČNE PLOŠČICE

V našem salonu keramike Gramat Gril imamo široko izbiro italjanskih in španskih keramičnih ploščic. Ogledali si boste lahko keramične ploščice na paletah ali v živo v že postavljenih kopalnicah in kuhinjah.

Za kopalnico lahko izberete kopalniške ploščice ali mozaik ploščice, za kuhinjo kuhinjske ploščice ali talne ploščice in za ostale prostore v domu stenske ploščice, talne keramične ploščice in zunanje ploščice.


Keramične ploščice so obstojen material za različne obremenitve in omogočajo enostavno vzdrževanje in čiščenje. Ploščice so namenjene tako za notranje kot zunanje oblaganje površin.


Oskrbimo vas lahko pri individualni gradnji ali pri večjih gradnjah objektov.

keramicne ploscice ascot7ASCOT

italjanska keramika

Ascot je vrhunska keramika italjanskega proizvajalca keramičnih ploščic. Ploščice so del vsake predsobe, kuhinje in kopalnice, ter daje prostoru njegovo posebno atmosfero, energijo in tako pomembno vpliva tudi na naše vsakodnevno počutje. Izbira keramičnih ploščic je ena izmed najpomembnejših odločitev, ki jih boste sprejeli pri gradnji ali obnovi vašega doma, saj jo večinoma položimo enkrat za vselej.

več o keramičnih ploščicah ASCOT >>>

keramicne ploscice caesar9CAESAR

ploščice

Caesar je vrhunska keramika italjanskega proizvajalca keramičnih ploščic. Ploščice so del vsake predsobe, kuhinje in kopalnice, ter daje prostoru njegovo posebno atmosfero, energijo in tako pomembno vpliva tudi na naše vsakodnevno počutje. Izbira keramičnih ploščic je ena izmed najpomembnejših odločitev, ki jih boste sprejeli pri gradnji ali obnovi vašega doma, saj jo večinoma položimo enkrat za vselej.

več o keramičnih ploščicah CAESAR >>>

keramicne ploscice cir2CIR

italjanska keramika

Cir je vrhunska keramika italjanskega proizvajalca keramičnih ploščic. Ploščice so del vsake predsobe, kuhinje in kopalnice, ter daje prostoru njegovo posebno atmosfero, energijo in tako pomembno vpliva tudi na naše vsakodnevno počutje. Izbira keramičnih ploščic je ena izmed najpomembnejših odločitev, ki jih boste sprejeli pri gradnji ali obnovi vašega doma, saj jo večinoma položimo enkrat za vselej.

več o keramičnih ploščicah CIR >>>

keramicne ploscice dom1DOM

italjanska keramika

Dom je vrhunska keramika italjanskega proizvajalca keramičnih ploščic. Ploščice so del vsake predsobe, kuhinje in kopalnice, ter daje prostoru njegovo posebno atmosfero, energijo in tako pomembno vpliva tudi na naše vsakodnevno počutje. Izbira keramičnih ploščic je ena izmed najpomembnejših odločitev, ki jih boste sprejeli pri gradnji ali obnovi vašega doma, saj jo večinoma položimo enkrat za vselej.

več o keramičnih ploščicah DOM >>>

keramicne ploscice ergontile3ERGON

keramika

Ergon je vrhunska keramika italjanskega proizvajalca keramičnih ploščic. Ploščice so del vsake predsobe, kuhinje in kopalnice, ter daje prostoru njegovo posebno atmosfero, energijo in tako pomembno vpliva tudi na naše vsakodnevno počutje. Izbira keramičnih ploščic je ena izmed najpomembnejših odločitev, ki jih boste sprejeli pri gradnji ali obnovi vašega doma, saj jo večinoma položimo enkrat za vselej.

več o keramičnih ploščicah ERGON >>>

keramicne ploscice fap10FAP

italjanska keramika

Fap je vrhunska keramika italjanskega proizvajalca keramičnih ploščic. Ploščice so del vsake predsobe, kuhinje in kopalnice, ter daje prostoru njegovo posebno atmosfero, energijo in tako pomembno vpliva tudi na naše vsakodnevno počutje. Izbira keramičnih ploščic je ena izmed najpomembnejših odločitev, ki jih boste sprejeli pri gradnji ali obnovi vašega doma, saj jo večinoma položimo enkrat za vselej.

več o keramičnih ploščicah FAP >>>

keramicne ploscice gardeniaorchidea2GARDENIA ORCHIDEA

italjanska keramika

Gardenia Orchidea je vrhunska keramika italjanskega proizvajalca keramičnih ploščic. Ploščice so del vsake predsobe, kuhinje in kopalnice, ter daje prostoru njegovo posebno atmosfero, energijo in tako pomembno vpliva tudi na naše vsakodnevno počutje. Izbira keramičnih ploščic je ena izmed najpomembnejših odločitev, ki jih boste sprejeli pri gradnji ali obnovi vašega doma, saj jo večinoma položimo enkrat za vselej.

več o keramičnih ploščicah GARDENIA ORCHIDEA >>>

keramicne ploscice impronta6IMPRONTA

ploščice

Impronta je vrhunska keramika italjanskega proizvajalca keramičnih ploščic. Ploščice so del vsake predsobe, kuhinje in kopalnice, ter daje prostoru njegovo posebno atmosfero, energijo in tako pomembno vpliva tudi na naše vsakodnevno počutje. Izbira keramičnih ploščic je ena izmed najpomembnejših odločitev, ki jih boste sprejeli pri gradnji ali obnovi vašega doma, saj jo večinoma položimo enkrat za vselej.

več o keramičnih ploščicah IMPRONTA >>>

keramicne ploscice marca corona6MARCA CORONA

italjanska keramika

Marca Corona je vrhunska keramika italjanskega proizvajalca keramičnih ploščic. Ploščice so del vsake predsobe, kuhinje in kopalnice, ter daje prostoru njegovo posebno atmosfero, energijo in tako pomembno vpliva tudi na naše vsakodnevno počutje. Izbira keramičnih ploščic je ena izmed najpomembnejših odločitev, ki jih boste sprejeli pri gradnji ali obnovi vašega doma, saj jo večinoma položimo enkrat za vselej.

več o keramičnih ploščicah MARCA CORONA>>>

keramicne ploscice mirage5MIRAGE

italjanska keramika

Mirage je vrhunska keramika italjanskega proizvajalca keramičnih ploščic. Ploščice so del vsake predsobe, kuhinje in kopalnice, ter daje prostoru njegovo posebno atmosfero, energijo in tako pomembno vpliva tudi na naše vsakodnevno počutje. Izbira keramičnih ploščic je ena izmed najpomembnejših odločitev, ki jih boste sprejeli pri gradnji ali obnovi vašega doma, saj jo večinoma položimo enkrat za vselej.

več o keramičnih ploščicah MIRAGE >>>

keramicne ploscice rak2RAK

italjanska keramika

Rak je vrhunska keramika italjanskega proizvajalca keramičnih ploščic. Ploščice so del vsake predsobe, kuhinje in kopalnice, ter daje prostoru njegovo posebno atmosfero, energijo in tako pomembno vpliva tudi na naše vsakodnevno počutje. Izbira keramičnih ploščic je ena izmed najpomembnejših odločitev, ki jih boste sprejeli pri gradnji ali obnovi vašega doma, saj jo večinoma položimo enkrat za vselej.

več o keramičnih ploščicah RAK >>>

keramicne ploscice serenissima12SERENISSIMA

italjanska keramika

Serenissima je vrhunska keramika italjanskega proizvajalca keramičnih ploščic. Ploščice so del vsake predsobe, kuhinje in kopalnice, ter daje prostoru njegovo posebno atmosfero, energijo in tako pomembno vpliva tudi na naše vsakodnevno počutje. Izbira keramičnih ploščic je ena izmed najpomembnejših odločitev, ki jih boste sprejeli pri gradnji ali obnovi vašega doma, saj jo večinoma položimo enkrat za vselej.

več o keramičnih ploščicah SERENISIMA >>>

keramicne ploscice versace6VERSACE

ploščice

Versace je vrhunska keramika italjanskega proizvajalca keramičnih ploščic. Ploščice so del vsake predsobe, kuhinje in kopalnice, ter daje prostoru njegovo posebno atmosfero, energijo in tako pomembno vpliva tudi na naše vsakodnevno počutje. Izbira keramičnih ploščic je ena izmed najpomembnejših odločitev, ki jih boste sprejeli pri gradnji ali obnovi vašega doma, saj jo večinoma položimo enkrat za vselej.

več o keramičnih ploščicah VERSACE>>>

KOPALNICA
GRADBENI MATERIAL
ZA PROFESIONALCE
SALON KERAMIKE
Keramične ploščice
Sanitarna keramika
Armature, pipe
Tuš kabina
Kopalniška oprema
Masažne tuš kabine
 
Barve za stene, barve fasad
     
    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
     

 


 

© 2010-2012 Keramika, keramične ploščice in kopalniška oprema | GRAMAT GRIL | Pravno obvestilo | Spletno stran postavili webmojstri.si

 

 

 

OBVESTILO!

Naša spletna stran uporablja piškotke, za boljše delovanje. Več o piškotkih

Se strinjam

Varstvo osebnih podatkov

Gramat-Gril d.o.o., se zavezuje, da bo vse preko spletne strani posredovane osebne podatke varovala v z veljavno zakonodajo. Vse posredovane osebne podatke obravnavamo strogo zaupno in le za namen, za katerega so nam bili posredovani.

 
Uporabnike naše spletne strani obveščamo, da se ob obisku naše spletne strani avtomatsko zabeležijo naslednji neosebni podatki:

    -         ime ponudnika internetnih storitev in IP naslov, preko katerega dostopate do interneta,

    -         datum in ura obiska, spletne strani, na katere dostopate, medtem ko ste na tej spletni strani,

    -         internetni naslov spletne strani, s katere ste prišli neposredno na našo stran.

Ti podatki se zbirajo z namenom izboljšanja vsebin spletnih strani, za kar uporabljamo Google Analitics.

Pri obravnavi vseh posredno in neposredno posredovanih osebnih podatkov nas zavezuje Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), s katerim se določajo pravice, obveznosti, načela in ukrepi, s katerimi se preprečujejo neustavni, nezakoniti in neupravičeni posegi v zasebnost in dostojanstvo posameznika oziroma posameznice pri obdelavi osebnih podatkov.

 

Kaj so Piškotki?

Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati pomet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. Hkrati je z uporabo piškotkov mogoče slediti določenemu uporabniku preko različnih spletnih strani in ustvariti njegov profil, iz katerega so lahko razvidne intimne podrobnosti njegovega življenja. V praksi to prepogosto poteka prikrito, brez vednosti uporabnikov elektronskih komunikacij. Posameznik ima ustavno in zakonsko pravico do varstva svojih podatkov – pravico do samo-odločanja o svoji informacijski zasebnosti in v tem smislu piškotki pomenijo poseg v njegovo zasebnost. Prav zato nova zakonodaja uporabo piškotkov omejuje.

Nova zakonodaja uporabe piškotkov ne prepoveduje, pač pa zaostruje pravila – pod kakšnimi pogoji in kako je piškotke in podobne tehnologije dovoljeno uporabljati. Ključno je, da morajo biti uporabniki spletnih strani s piškotki seznanjeni in da jim mora biti ponujena izbira, ali želijo, da spletna stran na tak način spremlja njihove aktivnosti na spletu.


Kako onemogočiti delovanje piškotkov?

Spletni brskalniki omogočajo nastavitev delovanja piškotkov, ki jih lahko zavrnete ali sprejmete. Spodaj so navodila za izključitev piškotka za posamezni spletni brskalnik.

Mozilla Firefox 

Internet Explorer

Chrome

Safari

 

Gramat Gril

Rožna dolina 9

1290 Grosuplje

tel: 01/78 63 363

email: info@gramat-gril.si